Babysang

Velkommen til babysang i Vågsbygd kirke!

Du og babyen din er hjertelig velkommen til Babysang i Vågsbygd kirke på onsdager. Samlingen begynner klokka 11.00, men dørene åpnes klokka 10.30. Etter samlingen er det enkel lunsj med kaffe og te. Babyene får mulighet til å treffe andre babyer, og du vil treffe andre voksne som også er hjemme i permisjon.
Babysang passer for alle - fra nyfødte opptil 1 år, pappaer og mammaer, med eller uten sangstemme - babyen elsker din stemme uansett.

Det er ingen påmelding til babysangen. Man kan komme når det passer, og være med så ofte man vil. Lunsjen er gratis.

Våren 2017

18. januar
25. januar
1. februar*
8. februar
15. februar
1. mars*
8. mars
22. mars
15. mars
3. mai*
10. mai

*Disse datoene samles vi i kirkerommet.

Dersom du lurer på noe, kan du ta kontakt med Siv Elise Øya / 95734735 (send gjerne en sms på dagtid dersom du lurer på noe).

Speideren

Vågsbygd KFUK-KFUM-speidere er 40-50 jenter og gutter som driver tradisjonelle og utradisjonelle speideraktiviteter i kirka, i skauen, i nærmiljøet og på turer og leirer. Speiding gir de beste analoge opplevelsene!

Barnegospel og minigospel

Minigospel er et kor for barn fra 3 år og opp til skolealder. Minigospel øver på Supertorsdager. Barnegospel er et kor for barn fra 1.-4. klasse. Koret øver hver Supertorsdag og noen torsdager i tillegg. Hjertelig velkommen til deg som er glad i å synge!

Søndagsskolen

Det er søndagsskole under gudstjenestene. Vi begynner ca kl. 11.15 ved at en av lederne henter søndagsskolelyset og tar med seg barna ned i kjelleren til undervisning, lek og aktiviteter. Dersom det er nattverd under gudstjenesten får man beskjed, slik at barna kan komme opp igjen om det er ønskelig.

Lillefredags

Hver fredag samles det en flott gjeng med barn i fra 5.-7. trinn i kjelleren i kirka. Vi begynner kl. 18.30 med en kort andakt, samt sosialt samvær med egen kiosk. Programmet varierer fra aktiviteter som luftgeværskyting, bowling, fotball til roligere ting som filmkvelder, klubbkvelder og lignende. Vi slutter ca. kl. 20.00