Babysang

Velkommen til babysang i Vågsbygd kirke!

Du og babyen din er hjertelig velkommen til babysang i Vågsbygd kirke på onsdager. Sangsamlingen begynner klokka 11.00, men dørene er åpne fra klokka 10.30. Vi er i menighetssalen, innerst i kroken til venstre for hovedinngangen. Etter at vi har sunget, er det enkel lunsj med kaffe og te. Babyene får mulighet til å treffe andre babyer, og du vil treffe andre voksne som også er hjemme i permisjon.

Det er ingen påmelding til babysangen. Man kan komme når det passer, og være med så ofte man vil. Lunsjen er gratis.

Høsten 2017:

31. august

6.*, 13., 20., 27. september

11., 18., 25. oktober

1.*, 8., 15., 22., 29. november

* disse datoene er vi i kirkerommet og bruker hovedinngangen

Dersom du lurer på noe, kan du ta kontakt med Siv Elise Øya. Telefon: 957 34 735 (kontortid hverdager Kl. 9-16). Epost: siv.elise.topstad.oya@kristiansand.kommune.no

Speideren

Vågsbygd KFUK-KFUM-speidere er 40-50 jenter og gutter som driver tradisjonelle og utradisjonelle speideraktiviteter i kirka, i skauen, i nærmiljøet og på turer og leirer. Speiding gir de beste analoge opplevelsene!

Barnegospel og minigospel

Barn som er glad i å synge er hjertelig velkommen til å være med i barnekorene i Vågsbygd kirke!

Søndagsskolen

Hver søndag er det søndagsskole under gudstjenesten kl. 11.00. Vi begynner i kirkesalen sammen med de andre i menigheten.

Lillefredags

Hver fredag samles det en flott gjeng med barn i fra 5.-7. trinn i kjelleren i kirka. Vi begynner kl. 18.30 med en kort andakt, samt sosialt samvær med egen kiosk. Programmet varierer fra aktiviteter som luftgeværskyting, bowling, fotball til roligere ting som filmkvelder, klubbkvelder og lignende. Vi slutter ca. kl. 20.00