Babysang

Velkommen til babysang i Vågsbygd kirke!

Du og babyen din er hjertelig velkommen til Babysang i Vågsbygd kirke på torsdager kl. 11.00 til ca. 13.00.
Vi har babysang alle torsdager i september, oktober og november med unntak av i skolens høstferie.

Du og babyen din vil treffe andre som også er hjemme i permisjon.
Vi har fokus på sangglede, synge med den stemmen du har og at barna skal få utforske med sansene gjennom musikken.
Dere vil møte mange kjente og noen nye barnesanger og regler.

Babysang ser slik ut:

11.00 Lunsj og hyggelig fellesskap- ta med niste, så stiller vi med varm og kald drikke
ca 12.00 Babysangsamling

Vi er i menighetssalen- bruk døra med rampe innerst i kroken.
Det er ingen påmelding til babysangen.
Man kan komme når det passer, og være med så ofte man vil.

Les generell smitteveileder her og om smittevernstiltak spesifikt for Babysang i  Facebookgruppa "Babysang i Vågsbygd kirke" . Bli med i gruppa for å holde deg oppdatert.

Dersom du lurer på noe, kan du ta kontakt med Siv Elise Topstad Øya tlf. 95734735/ siv.elise.topstad.oya@kristiansand.kommune.no