Lillefredags

Hver fredag samles det en flott gjeng med barn i fra 5.-7. trinn i kjelleren i kirka. Vi begynner kl. 18.30 med en kort andakt, samt sosialt samvær med egen kiosk. Programmet varierer fra aktiviteter som luftgeværskyting, bowling, fotball til roligere ting som filmkvelder, klubbkvelder og lignende. Vi slutter ca. kl. 20.00

Sted: Kjelleren i Vågsbygd kirke
Tid: Kl. 18.30-20.00 (hvis ikke annet er nevnt i programmet)
Kiosk: Vi holder et nøkternt prisnivå - de får mye  for 20-30 kr.

Voksenhjelp

Er det noen foreldre som har mulighet for å være med en eller flere ganger i løpet av semesteret, hadde det vært flott.

Åslaug Lorentzen Epost: arlorentzen@gmail.comTelefon: 92289193

Program våren 2017

13. jan

Aking med boller og kakao

20. jan

Disco

27. jan

Gruble

3. feb

Refleksløype

10. feb

Bingo

17. feb

VINTERFERIE

24. feb

VINTERFERIE

3. mars

10. mars

Kanonballturnering

17. mars

Hatteparade (finn en gøy hatt) m/venn

24. mars

Bygge tårn/så karse

31. mars

Mimelek/smakeleker

PÅSKE

PÅSKE

Førstehjelp

Speideren

Vågsbygd KFUK-KFUM-speidere er 40-50 jenter og gutter som driver tradisjonelle og utradisjonelle speideraktiviteter i kirka, i skauen, i nærmiljøet og på turer og leirer. Speiding gir de beste analoge opplevelsene!

Barnegospel og minigospel

Minigospel er et kor for barn fra 3 år og opp til skolealder. Minigospel øver på Supertorsdager. Barnegospel er et kor for barn fra 1.-4. klasse. Koret øver hver Supertorsdag og noen torsdager i tillegg. Hjertelig velkommen til deg som er glad i å synge!

Babysang

Velkommen til babysang i Vågsbygd kirke!

Søndagsskolen

Det er søndagsskole under gudstjenestene. Vi begynner ca kl. 11.15 ved at en av lederne henter søndagsskolelyset og tar med seg barna ned i kjelleren til undervisning, lek og aktiviteter. Dersom det er nattverd under gudstjenesten får man beskjed, slik at barna kan komme opp igjen om det er ønskelig.