Vågsbygd Soulchildren og Soul Teens

Vågsbygd Soul Children er for deg som liker å synge og danse og som går i 5. til 9. klasse! Vi er 30-40 jenter og gutter som øver hver torsdag fra kl. 18.30-20.00 i Vågsbygd kirke. Vågsbygd Soul Teens er for 10. til 3. klasse videregående. Soul Teens øver torsdager kl. 19.00-21.00

Sangene vi synger er innenfor pop, soul og R&B. I tillegg til øvelsene, er vi ute og synger med jevne mellomrom, både i kirka vår og andre steder. Vi deltar også på turer og festivaler. Vi tar inn nye sangere gjennom hele året! Høres dette gøy ut?

For mer informasjon kontakt Soul Children: vaagsbygdsoulchildren@gmail.comog på facebook.

Kontakt Soul Teens: Lene Grundetjern 91189448 og på facebook.

Benedictus

Benedictus er et jentekor for aldersgruppen 10-19 år. Øvelser: onsdager kl. 18.00-19.45 i Vågsbygd kirke.

Ungdomssektoren

Menigheten har et eget ungdomsråd som ønsker å være til hjelp for de ulike gruppene som f.eks. Lillefredags og korene. Ungdomsrådet består av sektorleder Stig Ulland, barne- og ungdomsarbeider Erik Grude Lund og kateket Sigurd Tveit.

Speideren

Vågsbygd KFUK-KFUM-speidere er 40-50 jenter og gutter som driver tradisjonelle og utradisjonelle speideraktiviteter i kirka, i skauen, i nærmiljøet og på turer og leirer. Speiding gir de beste analoge opplevelsene!

Barnegospel og minigospel

Minigospel er et kor for barn fra 3 år og opp til skolealder. Minigospel øver på Supertorsdager. Barnegospel er et kor for barn fra 1.-4. klasse. Koret øver hver Supertorsdag og noen torsdager i tillegg. Hjertelig velkommen til deg som er glad i å synge!

Babysang

Velkommen til babysang i Vågsbygd kirke!

Søndagsskolen

Det er søndagsskole under gudstjenestene. Vi begynner ca kl. 11.15 ved at en av lederne henter søndagsskolelyset og tar med seg barna ned i kjelleren til undervisning, lek og aktiviteter. Dersom det er nattverd under gudstjenesten får man beskjed, slik at barna kan komme opp igjen om det er ønskelig.