Soul Kids

Barn som er glad i å synge, er hjertelig velkommen til å være med i Soul Kids i Vågsbygd kirke!

Vi er en superfin gjeng med barn som liker å synge, danse og ha det gøy. Vi vil gjerne bli flere og har god plass til både gutter og jenter. Vi øver torsdager fra 17.30-18.15 i Vågsbygd kirke.

Kom gjerne innom på en øvelse for å se hvordan vi har det, eller for å bli med i koret. Vi har det veldig gøy på øvelsene, barna synger knallbra!! Vi har mye fin musikk, skal ha flere sosiale kvelder og julebord når det nærmer seg jul. Vi skal ha gathering med soulkids i Voie og synge sammen med de andre korene i Vågsbygd soulfamily (Soul Children og Soul Teens).

Vi øver torsdager fra 17.30-18.15. Er fra 1.- 4. klasse.  Det er bare å møte opp, eller så kan man ta kontakt med Karin Møll-Abrahamsen(dirigent), tlf 48279598.

Vi håper å se deg!