Meld deg på Alpha-kurs!

Nå er planene klare for et nytt Alpha-kurs i Vågsbygd kirke. Vi håper på mange påmeldte! Vi ønsker en broket forsamling hvor ulike meninger, erfaringer, tanker, tvil og tro kan møtes.  Dessuten planlegger vi å ha en egen ungdomsgruppe, hvis det er nok interesse for det.

Alpha-kurs er: En anledning til å utforske den kristne tro i et åpent og avslappende miljø. En lav terskel og trivelig atmosfære for å undre seg over viktige spørsmål om livet. Passer for alle som ønsker å vite mer om hva bibelen sier om Gud, eller rett og slett søker et nytt miljø og nye venner.

Emner det undervises og snakkes om:

Gud?
Hvem er Jesus?
Hva er et menneske?
Bibelen, hva og hvordan?
Hva er det med påsken?
Hva er det med pinsen?
Tro, hva er det?
Bønn, hva er det?
Evig liv?
Kirke og menighet, noe for meg?

Når: Tirsdager kl 19:30-22:00. Vi starter opp 18. september og holder på (med unntak av tirsdag 2. oktober) til tirsdag 13. november, samt Alpha-søndag 4.november.

Hvor: I menighetssalen i Vågsbygd kirke.

Hva: varmmat – undervisning – kaffemat – gruppesamtale

Pris: Ingen deltakeravgift og gratis kurshefte. En liten egenandel for mat hver kveld.

Meld deg på her, eller til menighetskontoret tlf. 38 19 68 30, vaagsbygd.menighet@kristiansand.kommune.no

Vil du vite mer? Ring 909 78 122 (Siri), 958 16 010 (Tor), 951 31 433 (Marit), 905 30 225 (Rune)

Vi håper å se deg!