Bli med på Lys Våken!

25.-26. januar - En natt i kirken for alle barn på 6. trinn!

Vi samles på lørdagskvelden kl 18.00 for å ha ulike aktiviteter, lære om Jesus, lage gudstjeneste, bli kjent med hverandre, utforske kirka, spise god mat og sist men ikke minst, sove over i kirka!
På søndagen er venner og familie invitert til å feire gudstjeneste Kl 11.00 sammen med oss.

Foreldrehjelp
For at Lys Våken skal bli en best mulig opplevelsen for barna er vi avhengig av bidrag fra flere frivillige og foreldre i løpet av arrangementet. Vi trenger blant annet nattevakter, kjøkkenteam, gruppeledere, miljøarbeidere mm. Hvis du har mulighet til å bidra kan du melder dette i kommentarfeltet når du melder på barnet ditt.

Påmelding via denne linken

Kontakt menighetspedagog, Tuva Jebe Nesmann(45280354) om du har spørsmål angående Lys Våken-helga.

Se gjerne promo-videoen ved å trykke på bildet under