Bli med på Lys Våken!

Lys Våken er ei natt i kirka for alle barn på 6.trinn, 27-28.januar.

Vi samles på lørdagskvelden kl 18.00 for å ha ulike aktiviteter, lære om Jesus, lage gudstjeneste, bli kjent med hverandre, utforske kirka, spise god mat og sist men ikke minst, sove over i kirka!
På søndagen er venner og familie invitert til å feire gudstjeneste Kl 11.00 sammen med oss.

Foreldrehjelp
For at Lys Våken skal bli en best mulig opplevelsen for barna er vi avhengig av bidrag fra flere frivillige og foreldre i løpet av arrangementet. Vi trenger blant annet nattevakter, kjøkkenteam, gruppeledere, miljøarbeidere mm. Hvis du har mulighet til å bidra kan du melder dette i kommentarfeltet når du melder på barnet ditt.

Både barn og foreldre kan melde deg på her innen 24.januar.
Mer informasjon blir sendt ut til påmeldte på mail torsdagen før Lys Våken.

Kontakt menighetspedagog, Siv Elise Øya (95734735) om du har spørsmål angående Lys Våken-helga.

Se gjerne promo-videoen ved å trykke på bildet under