Gjestfrihetens høytid

En annerledes julekonsert i ord og toner med Per Arne Dahl og Magne Fremmerlid, onsdag 8. desember kl 18.00.

Tidligere biskop og prest Per Arne Dahl og sangeren Magne Fremmerlid besøker Vågsbygd kirke onsdag 8. desember med programmet Gjestfrihetens Høytid, basert på Per Arne Dahls nylig utgitte bok "Gjestfrihetens kraft".

Per Arne Dahl er en av Norges mest profilerte prester, forfattere og foredragsholdere. Han har livslang erfaring fra arbeid både med mennesker og organisasjoner, og holder stadig inspirerende foredrag for menigheter, organisasjoner og næringsliv.

Sommeren 2018 gikk Dahl av som biskop i Tunsberg. Han arbeidet også i 15 år som leder av Sjelesorginstituttet og Samlivssenteret på Modum bad. Han var i flere år prest på Stortinget, og var i mer enn 20 år fast spaltist i Aftenposten Søndag sammen med tegneren Ulf Aas.

Magne Fremmerlid  gikk fra å være folkehøgskolelærer og høgskolelektor i musikk, til å bli ansatt som solist ved Den Norske Opera i Oslo. Her var Fremmerlid i 20 år, og gjorde over 75 forskjellige roller som operasanger. Han ble pensjonert fra stillingen der i 2016, men har fortsatt engasjementer både nasjonalt og internasjonalt som sanger. Han har alltid vært glad i sangskatten vi har fra kirke og bedehus, og har de siste årene stadig viet mer av sin tid til dette repertoaret.

Odd Johan Overøye blir med som akkompagnatør på konserten

La oss øve oss på å dekke bord til én ekstra! Det er mantraet til forfatter Per Arne Dahl, som mener at gjestfrihet er verdens håp. Har vi glemt at vi alle, dypest sett, er flyktninger i verden, gjester som er avhengige av andre menneskers godhet og evne til å inkludere andre i et fellesskap? Har vi glemt at vi alle går til grunne uten et herberge? Hvorfor er vi ikke flinkere til å rekke ut en hånd til folk som er ensomme? Og hvordan kan vi alle bidra til et varmere og mer inkluderende samfunn?

Disse tre vil med programmet Gjestfrihetens høytid invitere til en nær og berørende kveld i ord og toner. Billetter kjøper du her.(Vi har også noen billetter å gi bort til dem som denne julen har økonomiske utfordringer - ta kontakt med menighetskontoret på 38196830) Velkommen!