Kirkeskole for førskolebarn

Alle førskolebarn er velkommen til å bli med på Kirkeskole i Vågsbygd kirke.

Der vil de bli kjent med sentrale bibelfortellinger, snakke om vennskap, tilgivelse og bønn, synge, leke og ha det gøy. Kanskje møter de fremtidige klassekamerater også. Kirkeskolen har samlinger mandagene 28.februar, 7., 14., og 21.mars.
Vi møtes fra Kl 17-18.30 i undervisningsrommet i 2.etg i Vågsbygd kirke. Bruk inngangen nærmest trappa opp fra parkeringsplassen.

PÅMELDING
Har du ikke fått meldt på barnet før oppstarten, er dere velkommen til å bare møte opp på samlingene, men send gjerne en melding med barnets navn til Siv Elise Øya på mobil 95734735, så vi kan få barnet med på listene fremover.

Har du spørsmål om dette arrangementet kan du ta kontakt med menighetspedagog i Vågsbygd kirke, Siv Elise Øya (kontortid 9-16 alle hverdager)

Fikk ikke barnet ditt invitasjon i postkassen?
Vi sender ut invitasjon til alle døpte barn som tilhører i Vågsbygd kirke. Er barnet ditt ikke døpt, men du ønsker at det skal bli invitert til det som skjer i kirken sammen med jevnaldrende barn i bydelen? Da kan du enkelt registrere det ved å gå inn på https://kirken.no/nb-NO/om-kirken/minside/. Da vil barnet bli jevnlig invitert til samlinger. Les mer om trosopplæringen i Vågsbygd kirke her.