Vann av klippen – Bokfest med Eyvind SkeieKirketirsdag 28. januar

Tirsdag 28 januar kl. 19.30 kommer prest og forfatter Eyvind Skeie til Vågsbygd menighet for å være med på kirketirsdag. I 2007 ga Eyvind Skeie ut andaktsboken "Vann av klippen", som er rikt illustrert av kunstneren Terje Grøstad. Boken inneholder rundt 400 tekstmeditasjoner til hver dag i året, og noen spesielle andakter til jul, påske og pinse. Restopplaget av bøkene er nå gitt til Stefanusalliansen som en gave, og sammen lager vi nå en menighetskveld ut av dette. Eyvind Skeie vil fortelle om samarbeidsprosjektet med Grøstad, men også om sitt arbeid med Stefanusalliansen i Egypt, som han selv sier har gitt ham mye inspirasjon i hans arbeid. Vågsbygd menighet har misjonsprosjekt gjennom Stefanusalliansen i Egypt.

Alle som kommer vil få et gratis eksemplar av boken Vann av klippen, og det vil være mulighet for å gi en gave til Stefanusalliansen sitt arbeid.

Vi håper dette vil bli en kveld med påfyll og inspirasjon! .

Alle som ønsker bok må melde fra til Arild Tjørve på forhånd at de kommer, innenmandag 20  januar. Dette for å beregne antall bøker.

Bokfesten er et samarbeid mellom Vågsbygd menighet, Eyvind Skeie og Stefanusalliansen.