Kirketirsdag

Få med deg høstens kirketirsdager!

Kirketirsdag, tirsdager kl 19.30 til 21.00

Tirsdagskvelder i Vågsbygd kirke er undervisningskvelder. Hver vår holdes det Alpha-kurs, og på høsten har vi «kirketirsdag» hvor tematikken spenner vidt med emner som omhandler troen og livet. Mens man på Alpha-kurs spiser både godt og mye, har samtalegrupper og kulturelle innslag, er Kirketirsdagene enklere i formen. Den inneholder kaffe, te, et foredrag, og spørsmål i plenum. For den som vil kan kvelden starte med en stille kirke som holdes mellom kl. 18 og 19 i kirkerommet.

• 17 okt.: Efeserbrevet

Tor Vegge setter oss inn i Efeserbrevet, innhold, historie, etc.

• 24 okt.: Skam

Marie Farstad snakker om skam - eksistens og relasjon - hva er skam og hvordan utfordrer følelsen oss?

• 31 okt.: Martin Luther

På selveste reformasjonsdagen gjør Hans Herlof Grelland oss bedre kjent med Martin Luther

• 7 nov.: Messe i høstmørket

Gunnhild Ruud Lindvig, Arild Tjørve og Kjell Åge Stoveland holder messe for de tunge dagene