KODE B 2021

Går du på 5. trinn? Meld deg på her og bli med på Kode B fire mandager i november - rett etter skolen.

Kode B er et spennende bibelkodeklubb for 10-åringer som går fire mandager i november. Ta med deg vennene dine og kom til kirka etter skolen er ferdig. Vi skal spise sammen, høre om ulike koder, symboler og fortellinger fra Bibelen. Hver gang har vi ulike aktiviteter, rebuser og konkurranser.
Håper vi sees!

PÅMELDING
Her kan du melde deg på kode B
Alle på 5. trinn som har lyst kan være med på Kode B. Det er gratis og du kan ta med deg nye venner fra gang til gang. Hvis du går på Slettheia skola kan vi komme og hente deg. Meld ifra om at dere ønsker dette i sms til tlf 95734735.

Det er Kode B på mandager 8., 15., 22. og 29. november
Dere  er velkommen rett fra skolen.
Når alle har kommet spiser vi et enkelt måltid sammen før vi har samling hvor vi lærer om Bibelen og har ulike aktiviteter og konkurranser. Vi er hovedsakelig i ungdomskjelleren - bruk hovedinngangen til kirka.

Ca. 16.15 Takk for i dag!

Har du noe du lurer på kan du kontakte menighetspedagog,

Siv Elise Øya (95734735)
Kontortid på hverdager 9-16