Konfirmant 2018?

Vågsbygd menighet har to ulike opplegg du kan velge mellom

"Hvordan er du fornøyd med konfirmasjonstiden sett under ett?" Siste kull med konfirmanter svarte i gjennomsnitt 6,1 på en skala fra 1 til 7.

Velkommen til informasjonsmøte for ungdommene tirsdag 23 mai kl. 15.30.

Les mer, og se konf-filmer her

Maikonfirmanter:

Undervisningen starter opp i september. Det blir undervisning  i Vågsbygd kirke ca. annenhver uke. Vi skal også på en weekend-tur i løpet  av konfirmantåret. Turen koster maks 1600 kr. Alle skal få anledning til å komme på tur. Dersom det er  vanskelig med penger, tar du kontakt.

Maikonfirmanter blir konfirmert Lørdag 12. mai 2018.

Augustkonfirmanter:

Starter opp med undervisningen i januar 2017. Undervisningen er i kirken, ca. en til to ganger i måneden. I uke 27 drar vi på leir til Risøya, der vi er med på en stor festival; Skjærgårds m&m og KonfCamp- De som er med på festivalen, forteller om ei uforglemmelig og morsom uke, som gir minner og mening for livet!

Pris for leiren vil være ca. 2650 kr pr. konfirmant. Dette inkluderer mat, festivalpass, og buss.

August konfirmantene blir konfirmert lørdag 25. aug. 2018.

Slik melder du deg på :Klikk her og fyll inn skjemaet.

Dersom du ikke får til påmeldingen eller ikke har nett-tilgang kan du kontakte kateket Sigurd Tveit på mob: 41 64 96 66 eller sigurd.tveit@kristiansand.kommune.no