Bli med påLYS VÅKEN

en skumringskveld i kirka lørdag 29.januar - for alle barn på 6.trinn.

Vi samles i skumringen på lørdag 29.januar kl 16.30-18.30 for å ha ulike leker, aktiviteter og konkurranser som utfordrer både kroppen
og tankene.
Hva vil det si å være et lys i mørket? Hva kan Jesus lære oss om dette?
Om været tillater det skal vi være mye ute- så kle dere etter vær!

På gudstjenesten dagen etter, søndag 30.januar kl 11.00 synger Soul Children! Da er familie og venner invitert til å feire gudstjeneste sammen med oss.

Husk
Kom mett og varmt kledd
Ta med lommelykt og rent syltetøyglass uten etikett
Vi sender ut en info-sms på fredag til de som er påmeldt

Påmelding
Få med deg vennene dine og meld dere på her - det er plass til 30, så det er førstemann til mølla.
Det er viktige at mail og mobilnummer er til den foresatte og ikke barnets.

Kontakt menighetspedagog, Siv Elise Øya (95734735) om du har spørsmål angående Lys Våken.

Fikk ikke barnet ditt invitasjon i postkassen?
Vi sender ut invitasjon til alle døpte barn som tilhører i Vågsbygd kirke. Er barnet ditt ikke døpt, men du ønsker at det skal bli invitert til det som skjer i kirken sammen med jevnaldrende barn i bydelen? Da kan du enkelt registrere det ved å gå inn på https://kirken.no/nb-NO/om-kirken/minside/. Da vil barnet bli jevnlig invitert til samlinger. Les mer om trosopplæringen i Vågsbygd kirke her.