Bli med påLYS VÅKEN 2023

En natt i kirka 4.-5.februar - for 6.trinn.

Lys Våken er en spennende overnattingsopplevelse i Vågsbygd kirke for alle barn på 6.trinn, 4.-5. februar.

Vi samles på lørdagskvelden kl 18.00 for å ha ulike aktiviteter, lære om Jesus, utforske og eksperimentere om lys, bli kjent med hverandre, utforske kirka, spise god mat og sist men ikke minst, sove over i kirka!
På søndagen er venner og familie invitert til å feire gudstjeneste sammen med oss kl. 11.00.

FORELDREHJELP
Til selve overnattingen trenger vi minst 2 foreldre som kan sove sammen med barna i kirkesalen, og ha noe brannvaktansvar. Hvis du har mulighet til å bidra kan du melder dette i kommentarfeltet når du melder på barnet ditt.

PÅMELDINGsportalen er nå lukket. Alle på 6.trinn som har lyst kan være med på Lys Våken. Det er gratis. Mer informasjon blir sendt ut tilpåmeldte på mail fredagen før Lys Våken.

ALLE ER VELKOMMEN
Har barnet ditt spesielle behov for hjelp eller tilrettelegging, ønsker vi å finne  gode løsninger sammen med dere. Alle som har lyst er velkommen i Vågsbygd kirke, uavhengig av dåp eller menighetstilknytning!

SPØRSMÅL
Har du noe du lurer på kan du kontakte menighetspedagog, Siv Elise Øya (kontortid hverdager Kl. 9-16)