Min kirkebok

Alle barn som fyller 4 år i år er hjertelig velkommen til Kirkebokfest og utdeling av Min kirkebok i Vågsbygd kirke.

Kirkebokfesten er i Vågsbygd kirke lørdag 21. april klokka 11.00 til ca. 12.15.
Utdeling av kirkeboka er på gudstjenesten med kirkekaffe etterpå søndag 22. april klokka 11.00 til ca. 12.30

Alle som fyller 4 år i 2018 er velkommen!
Hvis du ikke har fått meldt på barnet ditt, men vil komme å få bok på gudstjenesten? Da kan dere henvende dere til de som står med bøkene i inngangspartiet når dere kommer, slik at vi får navnet i boka.

På kirkebokfesten skal vi synge sammen, lage noe fint, høre fortellinger og spise boller. Barna kan gjerne ha med seg en voksen. Dagen etter alle dere har lyst til å ha med; foreldre, faddere, familie og venner, hjertelig velkommen til gudstjeneste. Minigospel synger og barna får utdelt Min kirkebok med navnet sitt i.

Har du spørsmål om dette arrangementet kan du ta kontakt med
menighetspedagog i Vågsbygd kirke, Siv Elise Øya (Kontortid hverdager 9-16)