Min kirkebok

Blir barnet ditt 4 år i løpet av 2021? Velkommen til Kirkebok-helg 16. og 17.oktober!

Alle barn som blir 4 år i løpet av 2021 er hjertelig velkommen til kirkeboksfest i Vågsbygd kirke.
Den starter med fest lørdag 16.oktober Kl.11 til ca 12.30, og på søndagen møtes vi på søndagsskolegudstjeneste hvor det er utdeling av "Min kirkebok", søndag 17.oktober Kl.11.00.

På lørdag synger vi sammen,hører fortellinger, utforsker kirka, leker og spiser boller. Det er selvfølgelig lov å ta med seg en voksen.
Dagen etter er 4-åringen, og alle som vil være med, familie, faddere, og venner, velkommen til søndagsskolegudstjeneste og kirkeboka skal deles ut.

PÅMELDING
Påmeldingsmodulen er nå lukket. Hvis du ikke har fått meldt på barnet ditt kan du melde det på ved å sende barnets fulle navn på sms til 95734735, så skal vi sørge for at det blir bok og boller nok alle.

Fikk ikke barnet ditt invitasjon i postkassen?
Vi sender ut invitasjon til alle døpte barn som tilhører i Vågsbygd kirke. Er barnet ditt ikke døpt, men du ønsker at det skal bli invitert til det som skjer i kirken sammen med jevnaldrende barn i bydelen? Da kan du enkelt registrere det ved å gå inn på https://kirken.no/nb-NO/om-kirken/minside/. Da vil barnet bli jevnlig invitert til samlinger. Les mer om trosopplæringen i Vågsbygd kirke her.