Vågsbygd kirke og covid-19

I Vågsbygd kirke legger vi til rette for at alle våre arrangementer skal våre trygge i forhold til smittevern.

Kirkerådet i samarbeid med KA har utarbeidet en smittevernveileder som danner grunnlaget for arbeidet vårt og reglene våre for smittevern.

(Se:  www.KA.no/Ny samlet smittevernveileder for Den norske kirke)

I tillegg til denne utarbeides det lokale smittevern planer for de ulike aktivitetene i menigheten.

De viktigste generelle smitteverntiltakene er:

• Inntil 200 personer kan delta på offentlige arrangementer så fremt en kan holde en meters
    I Vågsbygd kirke står det nå plassert ut 180 stoler i grupper (kohorter) på to, tre og fire, i til noen enkelt-stoler. I tillegg kan vi ha 20 på galleriet.
  • Personer med luftveissymptomer kan ikke være til stede.
  • Håndsprit ved inngangene og andre strategiske steder.
  • Stoler og inventar rengjøres hvis det er mindre enn 24 timer mellom arrangement.
  • Det føres liste over alle deltakere som oppbevares i 10 dager før de slettes.