Vennefest

I år som i fjor er Vågsbygd menighet med å arrangere en stor vennefest 31. oktober!

I år holdes festen i og rundt Q42. Alle barn fra 4-12 år er invitert til
vennefest tirsdag 31. oktober, 17.30-20.00.

Det blir show med Kyle Alessandro (13 år) og hunden Vega begge kjent fra Norske talenter! Det er lov å kle seg ut, men bruk vennlige kostymer. Det blir masse godteri som du kan samle på 40 ulike gøye aktiviteter.

Det blir også en peptalk om Jesus og det å være en god venn. Vi danser BlimE-låta 2017 "Venn".

De mindre barna har aktiviter i Q42. De eldste fra 8 år og oppover kan også gå på aktiviter i Betania og Frikirken som er rett ved siden av. Aktiviteter er hoppeslott, lekeponnyhester, ansiktsmaling, gladiatorkamp. tull og tøys-briller, UV-danseparty med maling, laser tag, spenningsrom og "the floor is lava". Dette vil du ikke gå glipp av! Et superbra tilbud til en alternativ halloweenfeiring.

Barn 170 kr. (150 kr. før 21. oktober). Voksne: gratis
Påmelding på her