Hjemlengsel

Det er med glede og forventning vi inviterer deg til en spesiell kveld med musikk og ettertanke. Med tittelen "Hjemlengsel" ønsker vi å dele en hjertevarm opplevelse på denne allehelgenskonserten.

1{  "recurrence": "1",  "weekInterval": "1",  "monthYearOption": "1",  "interval": "1",  "weekDay": "1",  "month": "1",  "monthOption": "1",  "startDate": "2023-11-04 19:00",  "endDate": "2023-11-04 21:00"}
04.11.2023 kl 19:00

Martin Wikstøl, Kristina Jølstad Moi, Kjell Åge Stoveland, Kjetil Høyer-Jonassen og Hilde Grøthe vil, med musikken som språk, utforske følelsen av lengsel, minner og kjærlighet som har satt spor i hjertene våre. Dette er en kveld dedikert til å minnes de kjære vi har mistet, og til å finne trøst og håp.

Programmet vil inkludere vakre og gripende melodier som vil gi deg en mulighet til å reflektere og huske de som har gått foran oss, med hensikt er å lage et rom for både ettertanke og takknemlighet.

Vi håper at du vil bli med oss for å skape en minneverdig kveld fylt med musikk og fellesskap. Vårt ønske er at denne konserten vil hjelpe oss alle med å finne ro i hjertet. 

Fri entre.

Kollekt.

Hjertelig velkommen!

Del