Til alle som blir 4 år i 2023:Min kirkebok

Velkommen til kirka 16. og 17. september!

Alle barn som blir 4 år i løpet av 2023 er hjertelig velkommen til Min kirkebok-helg i Vågsbygd kirke.

Den starter med fest lørdag 16.september Kl.11 til ca 12.45. Vi skal utforske kirka, synge sammen, høre fortellinger, leke og spise boller. Det er selvfølgelig lov å ta med seg en voksen.

På søndagen, 17. september Kl. 11.00, møtes vi på gudstjeneste hvor det er utdeling av "Min kirkebok". I tillegg skal Soul Kids, koret for 1.-4.trinn, synge for oss og søndagsskolebandet skal spille. Denne dagen kan du invitere med deg alle du ønsker at skal komme - familie, faddere, og venner.

PÅMELDING
Portalen for påmelding er avsluttet, men man kan fortsatt melde seg på ved å melde barnets fulle navn på SMS til menighetspedagog, Siv Elise Øya (95734735). Dette gjelder kun hvis du ikke allerede har meldt barnet på.

Fikk ikke barnet ditt invitasjon i postkassen?
Vi sender ut invitasjon til alle døpte barn som tilhører i Vågsbygd kirke. Er barnet ditt ikke døpt, men du ønsker at det skal bli invitert til det som skjer i kirken sammen med jevnaldrende barn i bydelen? Da kan du enkelt registrere det ved å gå inn på https://kirken.no/nb-NO/om-kirken/minside/. Da vil barnet bli jevnlig invitert til samlinger. Les mer om trosopplæringen i Vågsbygd kirke her.