Til alle som blir 4 år i 2022:Min kirkebok

Velkommen til Min kirkebok-helg 17. og 18. september!

Alle barn som blir 4 år i løpet av 2022 er hjertelig velkommen til Min kirkebok-helg i Vågsbygd kirke.

Den starter med fest lørdag 17.september Kl.11 til ca 12.45. Vi skal utforske kirka, synge sammen, høre fortellinger, leke og spise boller. Det er selvfølgelig lov å ta med seg en voksen.

På søndagen, 18. september Kl. 11.00, møtes vi på gudstjeneste hvor det er utdeling av "Min kirkebok". I tillegg skal Soul Kids, koret for 1.-4.trinn, synge for oss og søndagsskolebandet skal spille. Denne dagen kan du invitere med deg alle du ønsker at skal komme - familie, faddere, og venner.

PÅMELDING
Har du ikke fått meldt barnet ditt på? Dere er hjertelig  velkommen likevel - Send en sms med barnets fulle navn til 95734735, så skal vi sørge for at det blir bok og boller nok alle.

Fikk ikke barnet ditt invitasjon i postkassen?
Vi sender ut invitasjon til alle døpte barn som tilhører i Vågsbygd kirke. Er barnet ditt ikke døpt, men du ønsker at det skal bli invitert til det som skjer i kirken sammen med jevnaldrende barn i bydelen? Da kan du enkelt registrere det ved å gå inn på https://kirken.no/nb-NO/om-kirken/minside/. Da vil barnet bli jevnlig invitert til samlinger. Les mer om trosopplæringen i Vågsbygd kirke her.

Del