Velkommen tilSangsamling for 2-åringer

Torsdag 25. august kl. 16.30-ca. 18.00 er alle som blir 2 år i 2022 invitert til sangsamling i Vågsbygd kirke sammen med sine foreldre eller en annen nær voksen

Når dere kommer får dere kjøttkaker, poteter og grønnsaker til middag. Så skal vi inn i kirkerommet og høre en fortelling. Til slutt har vi en sangsamling i søndagsskolerommet hvor vi synger, gjøre bevegelser, spiller på instrumenter, leker og koser oss. 

Dette er en samling som likner litt på Supertorsdag, men kun for 2-åringer. Så om dere har tenkt at Supertorsdag kanskje er noe for dere, er dette i tillegg en fin anledning til å la barnet få en erfaring med kirka og det som skjer på en Supertorsdag på en 2-årings premisser.

Håper vi sees!

Påmelding 
For at vi skal bestille nok mat til alle er det fint om dere melder barnet på med fullt navn på barnet og den voksne det kommer sammen med - send det på SMS til 95734735.
Etterslengere er også hjertelig velkommen! 

Har du spørsmål om samlingen kan du ta kontakt med menighetspedagog, Siv Elise Øya (kontortid 9-16 alle hverdager)

Fikk ikke barnet ditt invitasjon i postkassen?
Vi sender ut invitasjon til alle døpte barn som tilhører i Vågsbygd kirke. Er barnet ditt ikke døpt, men du ønsker at det skal bli invitert til det som skjer i kirken sammen med jevnaldrende barn i bydelen? Da kan du enkelt registrere det ved å gå inn på https://kirken.no/nb-NO/om-kirken/minside/. Da vil barnet bli jevnlig invitert til samlinger. Les mer om trosopplæringen i Vågsbygd kirke her.

Del