Søndagsskolen

Hver søndag er det søndagsskole under gudstjenesten kl. 11.00. Vi begynner i kirkesalen sammen med de andre i menigheten.

Rett før talen blir det sagt ifra om at søndagsskolen begynner, søndagsskolelyset tennes og alle barn som vil kan være med ned i kjelleren.
Vi har først en felles velkomst, før vi deler vi oss i to grupper, en for de under skolealder og til 2.trinn og en for de på 3.trinn og oppover. Når det er nattverd er det mulighet for å ta med barna opp hvis man ønsker det. Det er kirkekaffe etter hver gudstjeneste.
Søndagsskolen følger skoleruta.

Ta med deg en venn og bli med!

Årskontigent

I søndagsskolen er det slik at vi får støtte fra søndagsskoleforbundet basert på antall betalende medlemmer. Medlemskap for ett år (januar-desember) koster 50,- Man kan sette inn penger på kontonr. 3000.07.70066, og merke innbetalingen med barnets fulle navn og adresse, fødselsår og kontingentår. Det er også mulig å betale med MCASH. Da må man registrere betalingen og barnets fulle navn og adresse, fødselsår på en liste i søndagsskolerommet. Ta da kontakt med den som har søndagsskole den dagen.

Spørsmål

Lurer du på noe angående søndagsskolen kan du ta kontakt med Siv Elise Øya.
Telefon: 95734735 (kontortid hverdager kl. 9-16)
Epost: siv.elise.topstad.oya@kristiansand.kommune.no

Speideren

Vågsbygd KFUK-KFUM-speidere er 40-50 jenter og gutter som driver tradisjonelle og utradisjonelle speideraktiviteter i kirka, i skauen, i nærmiljøet og på turer og leirer. Speiding gir de beste analoge opplevelsene!

Barnegospel og minigospel

Barn som er glad i å synge er hjertelig velkommen til å være med i barnekorene i Vågsbygd kirke!

Babysang

Velkommen til babysang i Vågsbygd kirke!

Lillefredags

Hver fredag samles det en flott gjeng med barn i fra 5.-7. trinn i kjelleren i kirka. Vi begynner kl. 18.30 med en kort andakt, samt sosialt samvær med egen kiosk. Programmet varierer fra aktiviteter som luftgeværskyting, bowling, fotball til roligere ting som filmkvelder, klubbkvelder og lignende. Vi slutter ca. kl. 20.00