Søndagsskolen

Høsten 2020 vil søndagsskolen starte Kl. 10.00 og vi vil være i kirkesalen hele tiden. Det blir en søndagsskolegudstjeneste hvor gudstjeneste og søndagsskole har blitt blandet sammen til en samling som passer for hele familien. Det er søndagsskolegudstjeneste alle søndagene bortsett fra den siste  søndagen i måneden, som er en ren dåpsgudstjeneste. Søndagsskolen følger skoleruta.

For familier som ønsker å gå på gudstjenesten kl.11.00 er det mulig for barn fra 8år og oppover å benytte ungdomskjelleren i følge med voksne. De voksne/foreldrene har da ansvar for at smittevernreglene overholdes og at rommene forlates ryddig.

Følg med på søndagsskolen i Vågsbygd kirke sin Facebook-gruppe for å få oppdatert  informasjon denne høstene.

Forhåndsregistrering
På alle våre gudstjenester og samlinger i kirkerommet har vi plass til 200 personer. På grunn av krav til smittesporing må alle som oppholder seg i kirkas lokaler registrere seg med navn og telefonnummer. Registrer deg gjerne på forhånd på www.vågsbygdkirke.no, eller registrer deg ved oppmøte. Dette er ikke en reservering av plass, men for å unngå kø og venting i registreringen ved døra. Les mer om kirkas tilrettelegging for smittevern her.

Ta med deg en venn og bli med!

Årskontigent

I søndagsskolen er det slik at vi får støtte fra søndagsskoleforbundet basert på antall betalende medlemmer. Medlemskap for ett år (januar-desember) koster 50,- Man kan betale med Vipps. Da må man registrere betalingen og barnets fulle navn og adresse, fødselsår i kommentarfeltet i handlekurven. Det er også mulig å sette inn penger på kontonr. 3000.07.70066, og merke innbetalingen med barnets fulle navn og adresse, fødselsår og kontingentår.

Spørsmål

Lurer du på noe angående søndagsskolen kan du ta kontakt med Siv Elise Øya.
Telefon: 95734735 (kontortid hverdager kl. 9-16)
Epost: siv.elise.topstad.oya@kristiansand.kommune.no