Søndagsskolen

Hver søndag er det søndagsskole under gudstjenesten kl. 11.00. Vi begynner i kirkesalen sammen med de andre i menigheten.

Rett før talen blir det sagt ifra om at søndagsskolen begynner, søndagsskolelyset tennes og alle barn som vil kan være med ned i kjelleren.
Vi har først en felles velkomst, før vi deler vi oss i to grupper, en for de under skolealder og til 2.trinn og en for de på 3.trinn og oppover. Når det er nattverd er det mulighet for å ta med barna opp hvis man ønsker det. Det er kirkekaffe etter hver gudstjeneste.
Søndagsskolen følger skoleruta.

Ta med deg en venn og bli med!

Årskontigent

I søndagsskolen er det slik at vi får støtte fra søndagsskoleforbundet basert på antall betalende medlemmer. Medlemskap for ett år (januar-desember) koster 50,- Man kan sette inn penger på kontonr. 3000.07.70066, og merke innbetalingen med barnets fulle navn og adresse, fødselsår og kontingentår. Det er også mulig å betale med MCASH. Da må man registrere betalingen og barnets fulle navn og adresse, fødselsår på en liste i søndagsskolerommet. Ta da kontakt med den som har søndagsskole den dagen.

Spørsmål

Lurer du på noe angående søndagsskolen kan du ta kontakt med Siv Elise Øya.
Telefon: 95734735 (kontortid hverdager kl. 9-16)
Epost: siv.elise.topstad.oya@kristiansand.kommune.no