Konfirmasjon

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre.

Konfirmasjon

Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Vågsbygd menighet har to ulike konfirmantopplegg som du kan velge mellom:

Maikonfirmanter

Undervisningen starter opp i september 2021. Det blir undervisning i Vågsbygd kirke onsdager. Vi skal også på en weekend-tur i løpet av konfirmantåret. Turen koster ca. 1800 kr. Dersom det er vanskelig økonomisk tar du kontakt. Alle skal få anledning til å komme på tur. Maikonfirmantene blir konfirmert lørdag 7. mai 2022. All informasjon blir lagt ut på vår facebookgruppe"Maikonfirmanter2022Vågsbygd".

Augustkonfirmanter

Augustkonfirmantenestarter opp med undervisningen etter høstferien 2021. Det blir undervisning i Vågsbygd kirke onsdager. Resten av undervisningen foregår på en ukes leir i forbindelse med Skjærgårdsgospel M&M. Dette blir i uke 27, se film fra konfcampher. Pris for leiren vil være ca. 3200 kr. pr. konfirmant, pluss busspenger. Dersom det er vanskelig økonomisktar du kontakt. Alle skal få anledning til å komme på tur. Konfirmasjon blir lørdag 27. aug. 2022. All informasjon blir lagt ut på vår facebookgruppe"augustkonfirmanter2022 Vågsbygd"

Klikk her og fyll inn skjemaet for å melde deg på som konfirmant.
NB: Begge konfirmantoppleggene har en egenandel på kr. 350,-.
Dersom du ikke får til påmeldingen eller ikke har nett-tilgang kan du kontakte kateket Sigurd Tveit på mob: 41 64 96 66, sigurd.tveit@kristiansand.kommune.no.

Om konfirmasjon i kirken