Konfirmasjon

Vågsbygd menighet har to ulike konfirmantopplegg som du kan velge mellom.

Maikonfirmanter

Undervisningen starter opp i september 2016. Det blir undervisning i Vågsbygd kirke onsdager og noen fredager. Vi skal også på en weekend-tur i løpet av konfirmantåret. Turen koster ca. 1400 kr. Dersom det er vanskelig økonimisk tar du kontakt. Alle skal få anledning til å komme på tur. Maikonfirmantene blir konfirmert lørdag 13. mai 2017. All informasjon blir lagt ut på vår facebookgruppe "maikonfirmanter 2017 Vågsbygd".

Augustkonfirmanter

Augustkonfirmantene starter opp med undervisningen i januar 2017. Det blir undervisning i Vågsbygd kirke onsdager og noen fredager.  Resten av undervisningen foregår på en ukes leir i forbindelse med Skjærgårdsgospel M&M. Dette blir i uke 27, Se film fra KonfCamp her. Pris for leiren vil være ca. 2300 kr. pr. konfirmant, pluss busspenger. Dersom det er vanskelig økonomisk tar du kontakt. Alle skal få anledning til å komme på tur. Konfirmasjon blir lørdag 26. aug. 2017. All informasjon blir lagt ut på vår facebookgruppe "augustkonfirmanter 2017 Vågsbygd"

NB: Begge konfirmantoppleggene har en egenandel på kr. 350,-. Slik melder du deg på: Klikk her og fyll inn skjemaet. Dersom du ikke får til påmeldingen eller ikke har nett-tilgang kan du kontakte kateket Sigurd Tveit på mob: 41 64 96 66, sigurd.tveit@kristiansand.kommune.no.

Om konfirmasjon i kirken

Samarbeid med Skjærgårds LIVE

Vågsbygd menighet samarbeider med organisasjonen Skjærgårds LIVE. Alle konfirmanter mulighet til å bli medlem som en del av konfirmantavgiften uten at det koster noe ekstra. Mer info om dette her.

Spør kateketen