Konfirmasjon

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre.

Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Vågsbygd menighet har to ulike konfirmantopplegg som du kan velge mellom:

Maikonfirmanter

Undervisningen starter opp i september 2020. Det blir undervisning i Vågsbygd kirke onsdager. Vi skal også på en weekend-tur i løpet av konfirmantåret. Turen koster ca. 1800 kr. Dersom det er vanskelig økonomisk tar du kontakt. Alle skal få anledning til å komme på tur. Maikonfirmantene blir konfirmert lørdag 8. mai 2021. All informasjon blir lagt ut på vår facebookgruppe "Maikonfirmanter 2021 Vågsbygd".

Augustkonfirmanter

Augustkonfirmantene starter opp med undervisningen etter høstferien 2020. Det blir undervisning i Vågsbygd kirke onsdager. Resten av undervisningen foregår på en ukes leir i forbindelse med Skjærgårdsgospel M&M. Dette blir i uke 27, se film fra konfcamp her. Pris for leiren vil være ca. 3200 kr. pr. konfirmant, pluss busspenger. Dersom det er vanskelig økonomisk tar du kontakt. Alle skal få anledning til å komme på tur. Konfirmasjon blir lørdag 28. aug. 2021. All informasjon blir lagt ut på vår facebookgruppe "augustkonfirmanter 2021 Vågsbygd"

Påmelding

Klikk her og fyll inn skjemaet for å melde deg på som konfirmant.
NB: Begge konfirmantoppleggene har en egenandel på kr. 350,-.  
Dersom du ikke får til påmeldingen eller ikke har nett-tilgang kan du kontakte kateket Sigurd Tveit på mob: 41 64 96 66, sigurd.tveit@kristiansand.kommune.no.

Om konfirmasjon i kirken

Del