Konfirmasjon

Konfirmasjonstiden i kirken er ikke bare for deg som tror. Å være konfirmant i kirken er like mye for deg som tviler eller bare er nysgjerrig. I konfirmasjonstiden får du muligheten til å utforske mange viktige spørsmål sammen med andre.

Som konfirmant får du lære mer om Gud og deg selv. Vi snakker om livet – på godt og ondt. Samtidig får du mange nye opplevelser. Du får vokse som menneske uten krav om å prestere. Bli med på en spennende reise frem til den høytidelige konfirmasjonsdagen!

Vågsbygd menighet har to ulike konfirmantopplegg som du kan velge mellom:

Maikonfirmanter

Undervisningen starter opp i september 2018. Det blir undervisning i Vågsbygd kirke onsdager og noen fredager. Vi skal også på en weekend-tur i løpet av konfirmantåret. Turen koster ca. 1600 kr. Dersom det er vanskelig økonimisk tar du kontakt. Alle skal få anledning til å komme på tur. Maikonfirmantene blir konfirmert lørdag 11. mai 2019. All informasjon blir lagt ut på vår facebookgruppe "maikonfirmanter 2019 Vågsbygd".

Augustkonfirmanter

Augustkonfirmantene starter opp med undervisningen i januar 2019. Det blir undervisning i Vågsbygd kirke onsdager og noen fredager. Resten av undervisningen foregår på en ukes leir i forbindelse med Skjærgårdsgospel M&M. Dette blir i uke 27, se film fra konfcamp her. Pris for leiren vil være ca. 2900 kr. pr. konfirmant, pluss busspenger. Dersom det er vanskelig økonomisk tar du kontakt. Alle skal få anledning til å komme på tur. Konfirmasjon blir lørdag 31. aug. 2019. All informasjon blir lagt ut på vår facebookgruppe "augustkonfirmanter 2019 Vågsbygd"

NB: Begge konfirmantoppleggene har en egenandel på kr. 350,-. Slik melder du deg på: Klikk her og fyll inn skjemaet. Dersom du ikke får til påmeldingen eller ikke har nett-tilgang kan du kontakte kateket Sigurd Tveit på mob: 41 64 96 66, sigurd.tveit@kristiansand.kommune.no.

Om konfirmasjon i kirken