Konfirmasjon

Vågsbygd menighet har to ulike konfirmantopplegg som du kan velge mellom.

Maikonfirmanter

Undervisningen starter opp i september 2017. Det blir undervisning i Vågsbygd kirke onsdager og noen fredager. Vi skal også på en weekend-tur i løpet av konfirmantåret. Turen koster ca. 1400 kr. Dersom det er vanskelig økonimisk tar du kontakt. Alle skal få anledning til å komme på tur. Maikonfirmantene blir konfirmert lørdag 12. mai 2018. All informasjon blir lagt ut på vår facebookgruppe "maikonfirmanter 2018 Vågsbygd".

Augustkonfirmanter

Augustkonfirmantene starter opp med undervisningen i januar 2018. Det blir undervisning i Vågsbygd kirke onsdager og noen fredager. Resten av undervisningen foregår på en ukes leir i forbindelse med Skjærgårdsgospel M&M. Dette blir i uke 27, se film fra konfcamp her. Pris for leiren vil være ca. 2300 kr. pr. konfirmant, pluss busspenger. Dersom det er vanskelig økonomisk tar du kontakt. Alle skal få anledning til å komme på tur. Konfirmasjon blir lørdag 25. aug. 2018. All informasjon blir lagt ut på vår facebookgruppe "augustkonfirmanter 2018 Vågsbygd"

NB: Begge konfirmantoppleggene har en egenandel på kr. 350,-. Slik melder du deg på: Klikk her og fyll inn skjemaet. Dersom du ikke får til påmeldingen eller ikke har nett-tilgang kan du kontakte kateket Sigurd Tveit på mob: 41 64 96 66, sigurd.tveit@kristiansand.kommune.no.

Om konfirmasjon i kirken