Her finner du en oversikt over våre faste aktiviteter i menigheten

Åpen kirke

Kveldsmesse

Vi over 60

Fredags

Ungdommenes hovedsamling ca. en fredag i måneden

Speideren

Vågsbygd KFUK-KFUM-speidere er 40-50 jenter og gutter som driver tradisjonelle og utradisjonelle speideraktiviteter i kirka, i skauen, i nærmiljøet og på turer og leirer. Speiding gir de beste analoge opplevelsene!

Barnegospel og minigospel

Minigospel er et kor for barn fra 3 år og opp til skolealder. Minigospel øver på Supertorsdager. Barnegospel er et kor for barn fra 1.-4. klasse. Koret øver hver Supertorsdag og noen torsdager i tillegg. Hjertelig velkommen til deg som er glad i å synge!

Babysang

Velkommen til babysang i Vågsbygd kirke!

Søndagsskolen

Det er søndagsskole under gudstjenestene. Vi begynner ca kl. 11.15 ved at en av lederne henter søndagsskolelyset og tar med seg barna ned i kjelleren til undervisning, lek og aktiviteter. Dersom det er nattverd under gudstjenesten får man beskjed, slik at barna kan komme opp igjen om det er ønskelig.

Lillefredags

Hver fredag samles det en flott gjeng med barn i fra 5.-7. trinn i kjelleren i kirka. Vi begynner kl. 18.30 med en kort andakt, samt sosialt samvær med egen kiosk. Programmet varierer fra aktiviteter som luftgeværskyting, bowling, fotball til roligere ting som filmkvelder, klubbkvelder og lignende. Vi slutter ca. kl. 20.00

Supertorsdag

Supertorsdag er en samling av ulike aktiviteter, hver partalls torsdag. Det blir servert middag fra kl. 16.30, og kl. 17.15 begynner supertorsdag med en felles samling i kirkerommet, før man går til de ulike aktivitetene.

Barnesektoren

Vågsbygd Kirke huser et rikt barnearbeid, med tilbud for alle alderstrinn.

Soul Children og Soul Teens

Vågsbygd Soul Children er for deg som liker å synge og danse og som går i 5. til 9. klasse! Vi er 30-40 jenter og gutter som øver hver torsdag fra kl. 18.30-20.00 i Vågsbygd kirke. Vågsbygd Soul Teens er for 10. til 3. klasse videregående. Soul Teens øver torsdager kl. 19.00-21.00

Benedictus

Benedictus er et jentekor for aldersgruppen 10-19 år. Øvelser: onsdager kl. 18.00-19.45 i Vågsbygd kirke.

Ungdomssektoren

Menigheten har et eget ungdomsråd som ønsker å være til hjelp for de ulike gruppene som f.eks. Lillefredags og korene. Ungdomsrådet består av sektorleder Stig Ulland, barne- og ungdomsarbeider Erik Grude Lund og kateket Sigurd Tveit.

Misjonsprosjekt

Vågsbygd menighet sitt misjonsprosjekt handler om å gi fattige i Ecuador en mulighet til å oppnå forandringer både i egne liv og i samfunnet de lever i. Dette gjør vi gjennom å støtte Misjonsalliansen sitt arbeid landet.

Kirkeskyss

Har du vanskeligheter med å komme deg av gårde? Det er kirkeskyss til alle gudstjenester som begynner kl. 11.00. Ring 38196839!

Gudstjenestene

Gudstjenesten er den samlingen i kirken vår som har den største spennvidden. Her kan den nyfødte og 100-åringen havne ved siden av hverandre.