Her finner du en oversikt over våre faste aktiviteter i menigheten

Trosopplæring

Kirken er et fellesskap for hele livet og gjennom hele livet. Vi ønsker at alle barn som tilhører menigheten skal bli kjent med kirka si og oppleve at de er en del av dette fellesskapet. Derfor har vi faste årlige arrangementer for barn og unge.

Åpen kirke

Kveldsmesse

Vi over 60

Fredags

Ungdommenes hovedsamling ca. en fredag i måneden

Speideren

Vågsbygd KFUK-KFUM-speidere er 40-50 jenter og gutter som driver tradisjonelle og utradisjonelle speideraktiviteter i kirka, i skauen, i nærmiljøet og på turer og leirer. Speiding gir de beste analoge opplevelsene!

Barnegospel og minigospel

Barn som er glad i å synge er hjertelig velkommen til å være med i barnekorene i Vågsbygd kirke!

Babysang

Velkommen til babysang i Vågsbygd kirke!

Søndagsskolen

Hver søndag er det søndagsskole under gudstjenesten kl. 11.00. Vi begynner i kirkesalen sammen med de andre i menigheten.

Lillefredags

Hver fredag samles det en flott gjeng med barn i fra 5.-7. trinn i kjelleren i kirka. Vi begynner kl. 18.30 med en kort andakt, samt sosialt samvær med egen kiosk. Programmet varierer fra aktiviteter som luftgeværskyting, bowling, fotball til roligere ting som filmkvelder, klubbkvelder og lignende. Vi slutter ca. kl. 20.00

Supertorsdag

Supertorsdag er en familiedag med middag, andakt og ulike aktiviteter for barn mellom 0 og 9 år.

Barnesektoren

Vågsbygd Kirke huser et rikt barnearbeid, med tilbud for alle alderstrinn.

Soul Children og Soul Teens

Vågsbygd Soul Children er for deg som liker å synge og danse og som går i 5. til 9. klasse! Vi er 30-40 jenter og gutter som øver hver torsdag fra kl. 18.30-20.00 i Vågsbygd kirke. Vågsbygd Soul Teens er for 10. til 3. klasse videregående. Soul Teens øver torsdager kl. 19.00-21.00

Benedictus

Benedictus er et jentekor for aldersgruppen 10-19 år. Øvelser: onsdager kl. 18.00-19.45 i Vågsbygd kirke.

Ungdomssektoren

Menigheten har et eget ungdomsråd som ønsker å være til hjelp for de ulike gruppene som f.eks. Lillefredags og korene. Ungdomsrådet består av sektorleder Stig Ulland, barne- og ungdomsarbeider Erik Grude Lund og kateket Sigurd Tveit.

Misjonsprosjekt

Vågsbygd menighet sitt misjonsprosjekt handler om å gi fattige i Ecuador en mulighet til å oppnå forandringer både i egne liv og i samfunnet de lever i. Dette gjør vi gjennom å støtte Misjonsalliansen sitt arbeid landet.

Kirkeskyss

Har du vanskeligheter med å komme deg av gårde? Det er kirkeskyss til alle gudstjenester som begynner kl. 11.00. Ring 38196839!

Gudstjenestene

Gudstjenesten er den samlingen i kirken vår som har den største spennvidden. Her kan den nyfødte og 100-åringen havne ved siden av hverandre.