Supertorsdag

Supertorsdag er en familiedag med middag, andakt og ulike aktiviteter for barn mellom 0 og 9 år.

Supertorsdag følger partallstorsdager.
Hold deg oppdatert: Følg oss på Facebook

Slik ser en Supertorsdag ut:

16.30: Middag

Menighetssalen fylles opp av små og store som gjerne kommer rett fra barnehage, SFO og jobb. Her kan de kjøpe seg god hverdagsmiddag til en rimelig penge, og slå av en prat med de som havner på samme bord.
Pris: 25,- kr. for barn og 50,- kr. for voksne (maks 150,- kr. for en familie)

17.15: Fellessamling i kirkerommet

Nå har vi flyttet oss inn i kirkerommet. Her blir vi enda fler, for nå dukker de som spiste middag hjemme også opp. Det yrer av liv – foreldre som kjaser, barn som løper, klatrer og ler fyller bokstavelig talt hele rommet. Så faller vi til ro. Noen forteller om Jesus, det kommer litt informasjon og så avslutter vi samlingen med at alle barna står i kor og synger Supertorsdags egen sang.

17.30: Vi går til de ulike aktivitetene:

Barnesang er et sangopplegg for barn fra 0-3, med foreldre eller andre voksne. Gjennom regler, sanger og leker setter vi sangglede og fellesskap i fokus. Kontakt Kristina Woxmyhr: 970 70 156 hvis du har spørsmål eller kan tenke deg å være med som leder.

Minigospel et kor for de som er fra 3 år fram til skolealder.
Minigospel øver hver Supertorsdag, og opptrer i kirka et par ganger i semesteret. Har du spørsmål i forhold til Minigospel kan du kontakte Hege Borgen: 97813898. Minigospel har egen gruppe på Supertorsdags Facebook-side.

Soul Kids er et kor for barn 1.-4. trinn. De synger på familiegudstjenester, julaften i kirka og har også ett og annet oppdrag utenfor Vågsbygd kirke. Soul kids øver hver torsdag. Har du spørsmål i forhold til Soul Kids kan du ta kontakt med:
Silje Berthelsen Eng, e-post: Silje.Margrethe.Bertelsen.Eng@kristiansand.kommune.no, tlf. 901 22 766.
Bli medlem av Soul Kids' gruppe på Facebook for mer informasjon.

Racerbarna er adrenalingruppa på Supertorsdag. De har olabil-løp, sykkelhinderløype, kjører radiostyrte biler, snekrer, skyter med luftgevær osv. Og hvis snøen ligger der en torsdag er det rett ut i akebakken. Racerbarna er for de over 4 år og t.o.m. 4. skoletrinn. Ta alltid med utetøy hvis ikke annet er sagt. 
Kontaktperson: Vegard Woxmyhr tlf. 45234474

Årskontingent for Supertorsdag er 200 kr. og betales inn på høsten. 

I forkant av hver supertorsdag informerer vi på Facebook, sms og infomail om de ulike ativitetene. Når man kommer på supertorsdag kan det derfor være lurt å sette seg på infoliste.

Del