Vågsbygd Soul Children sang i Oslo spektrum!

Vågsbygd Soul Children møtte 1600 barn og unge fra hele Norge og Sverige da de fylte Oslo Spektrum på den fjortende Soul Children-festivalen. - En festhelg med enormt mye glede, sier dirigent Karin Møll Abrahamsen for Vågsbygd Soul Children.

For første gang etter korona-pandemien samlet Soul Children-familien seg igjen til Norges/Skandinavias/Nord Europas største barne- og ungdoms korfestival. Et av korene som reiste til Oslo for å delta var Vågsbygd Soul Children.

-Å delta på festivalen gir masse inspirasjon for både ledere og deltakere. Å lære sangteknikk, få et større sang reportoar og synge i Norges største kor, er en supergøy opplevelse og erfaring å ha med seg, sier dirigent og leder i koret Karin Møll Abrahamsen.

Stjernelag på scenen
Blant gjesteartistene som opptredde sammen med det store festivalkoret både på gratiskonserten på Universitetsplassen lørdag og på Soul Church Concert i Oslo Spektrum søndag var Blåsemafiaen (NO), LinD (S), Chip Kendall (UK), Samuel Ljungblahd (S), Jesus Loves Electro (N) og Lurine Cato (UK).

Det var så kult at noen av Norges flinkeste musikere i Blåsemafiaen og Samuel Ljungblahd fra Sverige kom. Med så proffe artister og instruktører blir nivået skyhøyt, forteller Alice Løland Collins som er mor, med som reiseleder og med styret i koret.

I år kunne alle få med seg både en spektakulær utendørskonsert på Universitetsplassen lørdag 22. oktober og en storslått festgudstjeneste (Soul Church Concert) i Oslo Spektrum søndag 23. oktober.

Festivalen startet fredag ettermiddag med et forrykende åpningsshow og avsluttet søndag ettermiddag med en storslått festgudstjeneste (Soul Church Concert), hvor alle 1600 deltakere opptrer.

Les hva pressen skrev her:
Sang med stjerneartister og fylte Oslo Spektrum - fvn.no

For første gang på festival - Normisjon

Soul Children
Soul Children er en suksesshistorie som er i stadig vekst, og er et korkonsept som eksporteres til stadig flere land. I Norge er det nå nærmere 150 aktive Soul Children-kor og man har nesten like mange avleggere internasjonalt i et titalls land.

Vågsbygd Soul Children
Vågsbygd Soul Children reiste med 44 barn og voksne til Oslo med buss for å delta på «The International Soul Children Festival». Vi har hatt en helt vanvittig rekruttering etter korona, og samler nå i underkant 100 barn i Soul Kids og Soul Children i Vågsbygd kirke på ukentlige øvelser. Begge kor ledet av Karin og Pål Møll Abrahamsen.

Del