Velkommen til Babysang

i Vågsbygd kirke onsdager Kl. 11-13

Du og babyen din er hjertelig velkommen til Babysang i Vågsbygd kirke.
I Facebookgruppa "Babysang i Vågsbygd kirke"vil du kunne holde deg oppdatert på oppstarter, ferier mm. Høstoppstart er 17.august.

Babysang ser slik ut:
11.00 Det serveres lunsj til hyggelig fellesskap etterhvert som folk kommer
ca 12.00 har vi en babysangsamling som varer ca 30 min.

Hva er Babysang?
På Babysang vil du og babyen din vil treffe andre som også er hjemme i permisjon. Det sosiale er en viktig del - kanskje særlig for foreldrene.
I sangstunden har vi fokus på sangglede og å synge med den stemmen du har. Gjennom musikken skal barna bruke sansene sine til å utforske seg selv, samspille med sin voksen og oppdage omgivelsene rundt seg.
Dere vil møte mange kjente og noen nye barnesanger og regler, både med og uten kristent innhold.

Babysang er gratis. Man kan komme når det passer, og være med så ofte man vil.

Finn frem
Vi er i menighetssalen- bruk døra med rampe innerst i kroken. Du finner døråpnebryter på rekkverket.

Dersom du lurer på noe, kan du ta kontakt med menighetspedagog Siv Elise Øya(kontortid hverdager 9-16)