Ta med hele familien påSupertorsdag

Middag, sang, bibelfortelling og aktiviteter (0-9år)

Slik ser en Supertorsdag ut
Supertorsdag følger oddetallsstorsdager. Hold deg oppdatert- Følg oss på Link til facebook: https://www.facebook.com/supertorsdagvagsbygdmenighet/?fref=ts

16.30: Middag
Menighetssalen fylles opp av små og store som gjerne kommer rett fra barnehage, SFO og jobb. Noen kommer med Bestefar, mens andre kommer en hel flokk. Her kan de nyte å få servert en god og gratis hverdagsmiddag mens de slår av en prat med de som havner på samme bord.  

Etterhvert flytter vi oss inn i kirkerommet. Her blir vi enda fler, for nå dukker de som spiste middag hjemme også opp. Det yrer av liv – voksne som kjaser, barn som løper, klatrer og ler fyller bokstavelig talt hele rommet.

17.15: Fellessamling i kirkerommet
Så faller vi til ro. Noen forteller om Jesus, vi synger, det kommer litt informasjon og så avslutter vi samlingen med å synge Supertorsdags egen sang.Under fellessamlingen sitter barna sammen med sin voksen. 

17.30: Vi går til de ulike aktivitetene:
MINIBARNA er en sangstund for barn fra 0-3år i følge med en voksen. Gjennom regler, sanger og leker setter vi sangglede og fellesskap i fokus.

SUPERKRIK er adrenalingruppa på Supertorsdag. Her er det aktiviteter og lek for barn og voksne sammen. Passer fra ca 4 år og oppover sammen med en voksen. Ta alltid med utetøy hvis det ikke er gitt annen informasjon.

SOUL KIDS er et kor for barn 1.-4. trinn. Les mer om Soul Kids her

SUPERBARNA (starter ikke opp i høst pga av for få ledere - ta kontakt om du har lystt il å være med å drive Superbarna)
Superbarna er en sanggruppe for barn fra 3-6år i følge med voksne. De synger kjente og nye kristne barnesanger. Superbarna som ønsker det får anledning til å være med å synge sangene de lærer sammen med søndagsskoleband på gudstjenester. Vi oppfordrer den voksne som følger barnet til også å synge på samlingene.

Vær informert - få Infomail
I forkant av hver supertorsdag informerer vi på Facebook og infomail om de ulike aktivitetene. Når man kommer på supertorsdag kan det derfor være lurt å sette seg på infomailliste. Skriv "Jeg ønsker å få infomail" i en mail og send til  nils.terje.andersen@kristiansand.kommune 

Del