Supertorsdag

Supertorsdag er en familiedag med middag, andakt og ulike aktiviteter for barn mellom 0 og 9 år.

Supertorsdag følger Oddetallsstorsdager.
Hold deg oppdatert: Følg oss på Facebook

Husk!
-Kom friske
-Vask hendene eller bruk håndsprit ofte
-Hold god avstand

Slik ser en Supertorsdag ut høsten 2021:

16.30: Middag

Vi starter med middag sammen i menighetssalen. Denne er gratis.

17.15: Fellessamling i kirkerommet

Så faller vi til ro. Noen forteller om Jesus, det kommer litt informasjon og så avslutter vi samlingen med å synge Supertorsdags egen sang.Under fellessamlingen sitter barna sammen med sin voksen.

17.30: Vi går til de ulike aktivitetene:

MINIBARNA er en sangstund for barn fra 0-3år i følge med en voksen. Gjennom regler, sanger og leker setter vi sangglede og fellesskap i fokus.

SUPERBARNA er en sanggruppe for barn fra 3-6år i følge med voksne. Noen ganger kan det være fokus på lek eller en lageaktivitet. Superbarna får anledning til å være med å synge sangene de lærer sammen med søndagsskoleband på gudstjenester. Vi oppfordrer den voksne som følger barnet til også å synge på samlingene.

SOUL KIDS er et kor for barn 1.-4. trinn. Les mer om Soul Kids her

RACERBARNA er adrenalingruppa på Supertorsdag. De har olabil-løp, leker, sykkelhinderløype, kjører radiostyrte biler, snekrer, skyter med luftgevær osv. Og hvis snøen ligger der en torsdag er det rett ut i akebakken. Racerbarna er for de over 4 år i følge med en voksen. Ta alltid med utetøy hvis ikke annet er sagt.

I forkant av hver supertorsdag informerer vi på Facebook og infomail om de ulike aktivitetene. Når man kommer på supertorsdag kan det derfor være lurt å sette seg på infomailliste.
Skriv "Jeg ønsker å få infomail" i en mail og send til  nils.terje.andersen@kristiansand.kommune