Supertorsdag

Supertorsdag er en familiedag med middag, andakt og ulike aktiviteter for barn mellom 0 og 9 år.

Supertorsdag følger partallstorsdager.
Hold deg oppdatert: Følg oss på Facebook

Husk!
-Kom friske
-Vask hendene eller bruk håndsprit ofte
-Hold god avstand

Slik ser en Supertorsdag ut høsten 2020:

Vanligvis ville vi spist middag sammen fra kl 16.30, men vi har av flere grunner besluttet å avvente med å starte opp matservering på Supertorsdag. I høst har dere sjansen til å bli  skikkelig gode på å lage enkel og grei middag som dere spiser hjemme eller ha en piknik utenfor kirka før dere kommer. Kom gjerne med tips som vi kan dele på Facebook.

17.05: Registrering i våpenhuset

I høst bruker vi hovedinngangen til kirka når vi kommer. Der møter dere supertorsdagsledere som tar dere imot i gule vester. De viser hvor dere finner håndssprit og registrerer dere og hvilken aktivitet dere skal på.
På alle våre samlinger i kirka må alle fremmøtte registrere seg med navn og telefonnummer. Dette er på grunn av krav til smittesporing. Les mer om kirkas tilrettelegging for smittevern her.
Årskontingenten for Supertorsdag er 200 kr. og betales inn på høsten via vipps. 


17.15: Fellessamling i kirkerommet

Før fellessamlingen er vi vant til at det yrer av liv, og det ser vi fram til nå også. Men vanligvis kan barna  løpe, klatre og bokstavelig talt fylle hele rommet. Det kan vi dessverre ikke nå. Hver familie eller kohort må holde seg samlet på sine stoler og holde 1 meters avstand til neste kohort. Vi vet at barn er barn, men vi prøver så godt vi kan å holde avstand det lille kvarteret vi er i kirkerommet. Hvis alle voksne tar vare på sine barn, så er vi langt på vei. Så faller vi til ro. Noen forteller om Jesus, det kommer litt informasjon og så avslutter vi samlingen med at alle reiser seg på plassen sin og synger Supertorsdags egen sang.

17.30: Vi går til de ulike aktivitetene:

Barnesang er et sangopplegg for barn fra 0-3, med foreldre eller andre voksne. Gjennom regler, sanger og leker setter vi sangglede og fellesskap i fokus. Kontakt Kristina Woxmyhr: 970 70 156 hvis du har spørsmål eller kan tenke deg å være med som leder.

Sanggruppe/Minigospel 4-6år
For de store barna som har lyst til å synge vil det høsten 2020 være sanggruppe i følge med voksne. Dette vil likne både litt på Barnesang og litt på Minigospel, men på grunn av smittevern må barna sitte sammen med sin voksen, slik som på barnesang men vi synger sanger som barna kjenner fra Minigospel. Vi oppfordrer den voksne som følger barnet til også å synge.

Soul Kids er et kor for barn 1.-4. trinn. Les mer om Soul Kids her. Barna i Soul Kids som ikke er på fellessamlingen må komme inn gjennom døra ved menighetssalen, slik at de blir registrert og slipper å gå mot strømmen.

Racerbarna er adrenalingruppa på Supertorsdag. De har olabil-løp, leker, sykkelhinderløype, kjører radiostyrte biler, snekrer, skyter med luftgevær osv. Og hvis snøen ligger der en torsdag er det rett ut i akebakken. Racerbarna er for de over 4 år i følge med en voksen. Ta alltid med utetøy hvis ikke annet er sagt. 
Kontaktperson: Vegard Woxmyhr tlf. 45234474

I forkant av hver supertorsdag informerer vi på Facebook, sms og infomail om de ulike aktivitetene. Når man kommer på supertorsdag kan det derfor være lurt å sette seg på infoliste.

Del