Ta med hele familien påSupertorsdag

Middag, andakt og aktiviteter (0-9år)

Slik ser en Supertorsdag ut
Supertorsdag følger oddetallsstorsdager. Hold deg oppdatert: Følg oss på Facebook

16.30: Middag
Menighetssalen fylles opp av små og store som gjerne kommer rett fra barnehage, SFO og jobb. Her kan de nyte å få servert en god og gratis hverdagsmiddag mens de slår av en prat med de som havner på samme bord.

Etterhvert flytter vi oss inn i kirkerommet. Her blir vi enda fler, for nå dukker de som spiste middag hjemme også opp. Det yrer av liv – foreldre som kjaser, barn som løper, klatrer og ler fyller bokstavelig talt hele rommet.

17.15: Fellessamling i kirkerommet
Så faller vi til ro. Noen forteller om Jesus, vi synger, det kommer litt informasjon og så avslutter vi samlingen med å synge Supertorsdags egen sang.Under fellessamlingen sitter barna sammen med sin voksen.

17.30: Vi går til de ulike aktivitetene:
MINIBARNA er en sangstund for barn fra 0-3år i følge med en voksen. Gjennom regler, sanger og leker setter vi sangglede og fellesskap i fokus.

SUPERBARNA er en sanggruppe for barn fra 3-6år i følge med voksne. Noen ganger kan det være fokus på lek eller en lageaktivitet. Superbarna får anledning til å være med å synge sangene de lærer sammen med søndagsskoleband på gudstjenester. Vi oppfordrer den voksne som følger barnet til også å synge på samlingene.

SOUL KIDS er et kor for barn 1.-4. trinn. Les mer om Soul Kids her

RACERBARNA er adrenalingruppa på Supertorsdag. De har olabil-løp, leker, sykkelhinderløype, kjører radiostyrte biler, snekrer, skyter med luftgevær osv. Og hvis snøen ligger der en torsdag er det rett ut i akebakken. Racerbarna er for de over 4 år i følge med en voksen. Ta alltid med utetøy hvis det ikke er gitt annen informasjon.

Vær informert
I forkant av hver supertorsdag informerer vi på Facebook og infomail om de ulike aktivitetene. Når man kommer på supertorsdag kan det derfor være lurt å sette seg på infomailliste. Skriv "Jeg ønsker å få infomail" i en mail og send til  nils.terje.andersen@kristiansand.kommune