Bli med på Det store spleiselaget

Hvorfor er det gratis aktiviteter og middag i kirka?
Som dere sikkert har hørt om vil det ikke bli krevd inn egenandel/kontingent for de ulike aktivitetene i barnearbeidet i Vågsbygd kirke lenger. Det vil heller ikke bli tatt betalt for middag på Supertorsdag.  
Dette gjør vi først og fremst for at ingen skal være forhindret i å delta på grunn av økonomi. I tillegg tenker vi at det da er lettere å spørre noen med seg i kirken når det er gratis. 

Det er også fint for frivillige og ansatte i de ulike aktivitetene å ikke måtte bruke tid og fokus i samlingene til innkreving av penger for kontingent eller mat. 

Tanken vår er allikevel at alle foresatte til barn som går i kirka, og som har anledning til det, blir med på spleiselaget via givertjenesten. 

Slik blir du med og spleiser 
Derfor utfordrer vi dere nå til å tegne dere til en fast givertjeneste med månedlige trekk, eller øke en eksisterende avtale, som årlig tilsvarer det det ville kostet for dere med mat og kontingent i de aktivitetene barna deltar på i kirken.  

Gi etter evne
De som opplever at de ikke har økonomisk mulighet til å bidra med tilsvarende kan selvfølgelig la være eller selv bestemme et passende beløp. Det er også mulig å gi mer om man ønsker det.  

Skriv inn denne adressen og registrer din giveravtale: https://kirken.profundo.no/vagsbygd eller bruk QR-koden under. Givertjenesten gir også rett til fradrag på skatten.  
Det er også mulig å vippse engangsbeløp til menighetsarbeidet på Vippsnr: 25660. Gaver via Vipps gir ikke lenge fradrag på skatten. 

Tidligere har kontingentene vært følgende: 
Supertorsdag 250kr pr barn pr år. Middag for èn familie 150kr pr gang. 
Søndagsskole 150kr pr barn. 
Soul Kids 250kr pr barn + hettegenser 350kr 
Soul Children 500kr pr barn + hettegenser 350kr 

På forhånd takk for at dere blir med på spleiselaget, slik at vi kan drive et inkluderende barnearbeid i kirka vår! 

Del