Bli med på Det store spleiselaget

Hvorfor er det gratis aktiviteter og middag i kirka?
Som dere sikkert har hørt om vil det ikke bli krevd inn egenandel/kontingent for ulike aktivitetene i barnearbeidet i Vågsbygd kirke lenger. Det vil heller ikke bli tatt betalt for middag på Supertorsdag.  
Dette gjør vi først og fremst for at ingen skal være forhindret i å delta på grunn av økonomi. I tillegg tenker vi at det da er lettere å spørre noen med seg i kirken når det ikke koster noe. 

Det er også fint for frivillige og ansatte i de ulike aktivitetene å ikke måtte bruke tid og fokus i samlingene til innkreving av penger for kontingent eller mat. 

Tanken vår er allikevel at alle foresatte til barn som går i kirka, og som har anledning til det, blir med på spleiselaget for å holde hjulene i gang.
 
3 måter du kan bli med å spleise
Derfor utfordrer vi dere nå til å Vippse, lage avtale om faste trekk, eller å øke en eksisterende “fast trekk-avtale", som årlig tilsvarer det det ville kostet for dere med mat og kontingent i de aktivitetene barna deltar på i kirken.   



1) Vipps ønsket beløp en eller flere ganger til 25660 og velg "spleiselaget".
2) Lag en avtale for faste trekk med ønsket beløp.
3) 
Send: ØKE "ØNSKET BELØP" til 91894925 om du ønsker å øke eksisterende avtale om fast trekk.

Gi etter evne 
De som opplever at de ikke har økonomisk mulighet til å bidra med tilsvarende kan selvfølgelig la være eller selv bestemme et passende beløp. Det er også mulig å gi mer om man ønsker det.  

Tidligere har kontingentene vært følgende: 
Supertorsdag 250kr pr barn pr år. Middag for èn familie 200 kr pr gang. 
Søndagsskole 150kr pr barn. 
Soul Kids 250kr pr barn + hettegenser 350kr 
Soul Children 500kr pr barn + hettegenser 350kr 

På forhånd takk for at dere blir med på spleiselaget, slik at vi kan drive et inkluderende barnearbeid i kirka vår! 

Del