Quiz-kveld

Lørdag 6. april kl. 20.30 blir det quiz-kveld med selveste quiz-kongen Håvard Raustøl! Dette blir litt som klubben for voksne, en sosial kveld ut i nattetimene. Har du sett eller høst klassequizen på NRK? Det er Håvard som startet den, og quiz-spørsmålene blir i samme stil!

1{  "recurrence": "1",  "weekInterval": "1",  "monthYearOption": "1",  "interval": "1",  "weekDay": "1",  "month": "1",  "monthOption": "1",  "startDate": "2024-04-06 20:30",  "endDate": "2024-04-06 23:30"}
06.04.2024 kl 20:30

Skaff deg barnevakt hvis det trengs, for nå blir det quiz-aften i kirka. Misjon og felleskaps-gruppa i kirka har igjen klart å overtale Håvard Raustøl (det var ikke så vanskelig!) til å lose oss gjennom en hel kveld med variert hodebry. Han lover lett blanding av spørsmål som passer for alle fra 20 og oppover!

Vi skal ha mange pauser så hjernen får hvile og du får snakket med nye mennesker. Kiosk med lørdagskos og gode samtaler venter deg. Kanskje blir du kjent med noen nye, kanskje lærer du noe? Gøy blir det i hvert fall! Vi demper belysningen i menighetssalen, pynter i chat noir-stil og spiller nydelig musikk, så stemningen skal det ikke stå på. Ta med noen du kjenner, eller kom alene. Vi sørger for at alle får et lag å bryne hjernecellene sammen med.

Det hele koster 150 kr., (det er lov å betale mer, og du kan vinne premie på inngangsbilletten!), betaling på Vipps ved ankomst. Inntektene går til misjonsprosjektet vårt, NMS sitt arbeid i Etiopia. 

Hjertelig velkommen!

Hilsen misjon og felleskapsgruppa i kirka (kontakt oss hvis du lurer på noe, Håvard er opptatt med å forberede spørsmål):

Arild Tjørve, Astrid Espegren, Marit Bjørnstad og Karine Wigh

Del